01.02.2023 | 11:49

Андрій Афанасенко займається бізнесом не перший рік. Спеціалізується на проблемі, актуальній нині для кожного українця. Основою його бізнес-проєкту є виробництво та продаж теплогенеруючого, а простіше кажучи, опалювального обладнання.

Теплогенератор (електрокотел чи калорифер) виробляється на обладнанні для майнінгу криптовалюти, що дозволяє повністю окупити всі витрати на електроенергію та отримати прибуток не лише від «крипти», але і за рахунок економії витрат на опалення. Завдяки прибутку від майнінгу собівартість однієї гігакалорії становить… нуль гривень.

На науково-дослідну роботу винахідник витратив п’ять років. Спочатку треба було розібратися у всьому самому, а вже потім переконувати інших.

Серйозно просунутися в реалізації бізнес-ідеї Андрію Аркадійовичу допомогла державна програма «єРобота». За кошти програми Андрій Афанасенко створив 2 робочих місця та закупив електронні комплектуючі.

Загалом, майже півтисячі столичних підприємців торік змогли розпочати або розширити свій бізнес завдяки коштам мікрогрантів. Програма «єРобота» користується успіхом у столиці. Київ став лідером серед регіонів України, як за кількістю поданих заяв, так і за кількістю отримувачів грантів. Найбільше проектів реалізуються у сферах оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспорту і мотоциклів, переробної промисловості, тимчасового розміщування й організації харчування, професійної, наукової та технічної діяльності. У поточному році столичні підприємці очікують на продовження реалізації програми мікрогрантів.

Наша Telegram-підтримка: https://t.me/DCZKyivpidtrymka

Телефон для довідок КМЦЗ: +38 044 245-17-17

#КМЦЗ #робота #служба_зайнятості #Київ