12.04.2023 | 11:12

13 квітня 2023 року Київський міський центр зайнятості візьме участь у зустрічі з Національною бібліотекою України для дітей на тему: "Відбудуємо Україну разом" в рамках програми "Кроки до професії",  для надання кваліфікованої консультації підліткам з вибору актуальних будівельних спеціальностей. 

«Як вибрати майбутню професію?» — це питання постає перед кожною людиною. Вибір професії — справа нелегка, але необхідна, адже щасливе й успішне життя багато в чому залежить від роботи, яку виконує людина.

Знайти таку професію, щоб згодом ідеї та плани переросли у справу до душі, для молодої людини завдання не з легких, тому необхідно проаналізувати інтереси та навички.

Фахівці Київського міського центру зайнятості  за допомогою спеціалізованих тестів та індивідуальної консультації допомагають з’ясувати професійні схильності та здібності особи, коло інтересів, життєві цілі та орієнтири. Учасники опановують навички пошуку роботи, написання резюме, підготовки до співбесіди з роботодавцем, розглядаються питання кар’єрного розвитку та розвитку кар’єри.

Професійна консультація з фахівцем допоможе розібратися з труднощами, які заважають знайти нову роботу у найкоротший термін. Разом з особою фахівець визначить послідовність кроків для подолання цих труднощів, допоможе визначитися з найбільш підходящою професією і роботою.

Для молоді, яка шукає роботу  вперше наші фахівці проводять цікаві профорієнтаційні зустрічі з носіями професії та роботодавцями, тренінги та майстер-класи з розвитку затребуваних на ринку праці навичок, формуванні кар’єрного плану, техніки пошуку роботи.

Бажаючі мають змогу пройти професійну діагностику з метою вибору/зміни професії, виявлення здібностей, інтересів, навичок. Кваліфіковані фахівці проведуть консультацію та сформують рекомендації щодо побудови професійної кар’єри. 

Місце проведення: м. Київ, вул. Я. Корчака, 60.

Час проведення: 13:30.