17.04.2023 | 10:02

Сьогодні існує чимала кількість людей, які цікавляться випуском власної лінійки одягу з нуля. Така думка може прийти в голову абсолютно різним людям, наприклад, молодим мамам у складній життєвій ситуації, амбітним бізнес-леді і навіть чоловікам. Урядова програма безповоротних грантів дає таку можливість -  створювати та розвивати власний бізнес. Отримати такий грант може кожен українець, який має намір започаткувати малий бізнес.

  Макушенко Євген Ігорович вирішив скористатися такою можливістю, та започаткував власну справу з виробництва одягу та аксесуарів.

  Суму коштів мікрогранту на створення власного бізнесу отримав у листопаді 2022 року у розмірі 250 000,00 грн..

  Кошти, що були отримані, першочергово були використані для придбання обладнання (швейна машинка, машинка для вишивання, машинка оверлок, фурнітура).

  Розроблено свій бренд одягу для всієї родини. Наразі – це костюми, худі, толстовки. На сьогодні у розробці нова колекція одягу з патріотичною символікою. Невдовзі має намір розширити асортимент своєї продукції, виготовляючи куртки, капелюхи, шкарпетки, літні футболки та інше з патріотичною українською символікою. Має сторінку в інстаграм.

  Логотип, що був створений у вигляді корони (три одинички), символізує родину: чоловік, жінка, дитина.

 В розробці – створення анімації власного логотипу (три одинички – 111).

 Гасло: одягнемо всю родину, включаючи малюків.

 На сьогодні працевлаштував 1 особу з числа зареєстрованих безробітних ВПО на посаду кравець.

  Відкриття власно бізнесу – це справа не із легких, тому допомагала вся  родина. Головне у будь якій діяльності є підтримка рідних.  Які б перепони не влаштовувала тобі доля на життєву шляху, завжди знайдуться люди, які тебе підтримають, порадять, допоможуть. Головне, вірити та йти вперед до своєї мети не озираючись назад.