18.05.2023 | 11:11

  У вересні 2022 року до  Дніпровської районної філії КМЦЗ звернулася за допомогою у пошуку роботи Вовк Ольга Сергіївна, вимушено переміщена з  Херсонської області, Каховського району, село Ольгине. Так як село опинилося під російською окупацією Ольга з сім’єю прийняли рішення евакуюватися до Києва. 

   Закінчила Чорноморський державний університет імені Петра Могили за спеціальністю «Психологія», досвіду роботи не мала.

  За період перебування на обліку Ользі Сергіївні було запропоновано та опрацьовано 11 вакансій та видані 2 направлення на працевлаштування.   

  Тим часом Ольга отримала профконсультаційні послуги та допомогу у складанні резюме,  взяла участь у онлайн заході  «Побудова кар'єри та професійний розвиток для молоді». Коли їй запропонували вакансію кар’єрного радника в Дніпровському управлінні КМЦЗ  Ольга не  вагалася та дала свою згоду. Після проходження стажування в управлінні, зарекомендувала себе як сумлінний і відповідальний працівник та була прийнята на своє перше робоче місце.

   Швидко адаптувалася до робочого процесу, вже знайшла спільну мову з колегами та безробітними, зарекомендувала себе добре, є активним, добросовісним та відповідальним співробітником.

  Має намір отримати ваучер для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Психологія». 

  Війна зруйнувала звичний уклад життя українців, позбавила домівок, роботи і багатьох інших важливих речей. Натомість навчила нас стійкості та витривалості, зробила сильнішими. Потрібно лише бути активним, цілеспрямованим, готовим до змін. Тоді ці якості разом з допомогою фахівців служби зайнятості принесуть позитивний результат.